Czukor Borsó :: Siklós

A Máriagyűdi Kegytemplom szomszédságában működő Czukor Borsó nehezen jellemezhető egyetlen szóval. Közösségi tér, gyerekbarát kávézó, kézműves cukrászda egyben, ahol frissen sült süteményekkel, saját szörpökkel és bonbonokkal várnak. Vidéki hangulat, csend és nyugalom a helyen, ahol megállították az időt. Élvezd a pillanatot!

Kézi készítésű sütemények, cupcake-ek, macaronok, illetve kekszek és különleges bonbonok színesítik a palettát. A Czukor Borsó nehezen jellemezhető egy szóval, nem csak az ízlelő bimbókat, hanem a szemet és a fület, de főként a lelkeket szeretnénk kényezteti az ötletgazdák. A kávézó és kézműves bolt mellett olyan helyiségek is rendelkezésre állnak, ahol a gyermekeknek kézműves foglalkozásokat lehet tartani, ahol lehet bonbont önteni, teakeverékeket csinálni.


  • Békebeli, édes és zöld: a máriagyűdi Czukorborsó -- A máriagyűdi CzukorBorsó egy cukrászda, kávézó, vagy több is annál. A ház középső része bor- és édességbolt, előrébb a cukrászműhely kapott helyett, legelöl pedig egy vendégház lesz, ha minden jól megy. Az udvaron jutott hely játszótérnek, hátul a kertben pedig tűzrakó- és piknikező helynek. A hosszú épület hátsó része maga a vendéglátóhelyiség, bár ránézésre inkább ez is egy jó ízléssel berendezett otthon, ahol a szeretet koncentrálódik. Nemcsak a borászat, a cukrászat, az evés vagy a munka szeretete, hanem a családi szeretet is.
  • Teszt: Czukor Borsó, Siklós-Máriagyűd -- egy különleges, házi süteményezős helyszín különleges és kifinomult ízvilággal, abszolút igényes, jó anyagokkal dolgozó helyen ami nagy súlyt fektet a helyi termékek promótálására is. Családbarát hely, de a gyerekekkel legközelebb azért napos időben jönnék, amíg mi pihizünk, kávézunk – aki teheti fröccsözik – addig az apróságok az udvarban hancúrozhatnak.twitter  tumblr  facebook